Bilimsel Araştırma: Planlama, Yazım ve Etik Kursu Tamamlandı

25.09.2020

MASAM (İstanbul Medeniyet Üniversitesi Afrika Sağlık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi) ve Genç MASAM tarafından Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilimdalı'ndan Prof. Dr. Hasan GÜÇLÜ'nün öğretici olduğu ''Bilimsel Araştırma: Planlama, Yazım ve Etik'' kursu, çesitli üniversite, fakülte ve meslek gruplarından birçok kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kursumuzda 21 Eylül Pazartesi günü ''Bilimsel Yöntem, Araştırma, Bilimsel Yazın'' konusu anlatıldı. 22 Eylül Salı günü, ''Bilimsel Makale Okuma ve Yazma'' üzerine konuşuldu. 23 Eylül Çarşamba günü ise ''Araştırma ve Etik'' konusunun işlenmesiyle kurs tamamlandı. MASAM Başkanımız Prof. Dr. Orhan ALİMOĞLU ve Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Tayyar KALCIOĞLU konuşmalarıyla programa katıldılar.

Kurstan elde edilen gelirin tümü Afrika’daki sel felaketi mağdurları yararına kullanılmak üzere Türk Kızılay’a bağışlandı.

Tüm hocalarımıza ve katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.