Bilimsel Çalışmalardan Örneklerle İstatistikte Temel Testler Eğitimi Tamamlandı

23.11.2020

MASAM (İstanbul Medeniyet Üniversitesi Afrika Sağlık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi) ve Genç MASAM tarafından düzenlenen İMÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilimdalı Başkanı Prof. Dr. Handan ANKARALI’nın öğretici olduğu '’Bilimsel Çalışmalardan Örneklerle İstatistikte Temel Testler’’ eğitimi, çeşitli üniversite, fakülte ve meslek gruplarından pek çok kişinin katılımıyla 19-20 Kasım 2020 tarihlerinde gerçekleştirildi. MASAM Başkanımız Prof. Dr. Orhan ALİMOĞLU ve Genç MASAM Kulüp Danışmanımız Doç. Dr. Mustafa Adem TATLISU da programa katıldılar.

Kurstan elde edilen gelirin tümü 30 Ekim’de İzmir’de meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımızın yararına kullanılmak üzere Türk Kızılay’a bağışlandı.

Tüm hocalarımıza ve katılımcılara katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.